Hoofdstuk 4 YouTube-awardshow: Rutger Vink en Enzo Knol grote winnaars

VEED_YTers_beeld_S

In Amsterdam zijn op zaterdag 18 april 2015 bij de Westergasfabriek in Amsterdam voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis de VEED YouTube awards uitgereikt. Onder andere Humberto Tan en Eddy Zoëy waren aanwezig om een prijs uit te reiken. Ruim 2000 fans kwamen af op de eerste editie in de Amsterdamse Gashouder. 

Winnaars

Beste Mannelijke Youtuber: Rutger Vink (Furtjuh)
Beste Comedy Youtuber: Rutger Vink (Furtjuh)

De winnaars zijn gekozen op basis van meer dan 15.000 inzendingen waarbij de fans hun stem op een top vijf per categorie konden uitbrengen. 48.000 stemmen hebben bepaald wie zich de beste YouTuber 2015 mag noemen.

Anderen

Andere awards gingen naar StukTV, Jiami Jongejan (Lifesplash) wonnen een prijs. De YouTube Talent Award ging naar Joy van Beautynezz.

#5503 VIDEO: Intro De Correspondent
[Video] Het redden van je eigen drone gaat viral #content #viral