Hoofdstuk 7: Facebook streamt nu ook naar Google Chromecast en Apple TV

facebook-live-streaming-1200-80

Facebook wil hun streaming content over zoveel mogelijk kanalen (laten) verspreiden. Zij introduceren dan ook de mogelijkheid om video’s naar een tv te streamen via een apparaat als Apple TV of Google Chromecast. Dit kan al vanaf een iOS device, de ondersteuning voor Android volgt snel. Dit meldt Amerikaans blog The Verge.

 

Button

Vanuit de app kan een video naar een tv worden verplaatst door op de kleine button ‘tv’ te klikken. De app blijft dan beschikbaar voor het bekijken van pagina’s, of interactief voor het bekijken van de reacties op een programma.

This is just one small step in Facebook’s grander video ambitions. The company has invested significant resources into transforming the News Feed into a place to digest all sorts of video, be it live streamed clips from a stranger’s mobile phone to professionally edited videos crafted by news organizations. Adding streaming support to watch these videos on larger displays is an obvious choice to increase consumption. For Facebook Live videos, you’ll be able to see reactions on your TV screen, as well as browse other parts of Facebook on your phone while the video continues playing.

Facebook wil het aantal devices zo snel mogelijk uitbreiden.

#805 #8805 DOWNLOAD Social Media Kalender (content) en planning (update)
Hoofdstuk 7: 7 manieren voor meting engaging contentmarketing #statistieken