Hoofdstuk 3 [Video] Inchecken via Facebook Messenger bij KLM #2116

Hoofdstuk 3 [Video] Inchecken via Facebook Messenger bij KLM #2116
KLM innoveert vooral met social media. Via social media checken naast wie je kunt zitten in het vliegtuig, een brede social care en vooral snel en direct. Tegen RTL Z heeft onze Neerlands trots gemeld dat ze nu ook klantenhulp via Facebook Messenger beiden. Men  kan met de losse app van Facebook inchecken en informatie opvragen. Deze optie – die al door Uber wordt ingezet – is onderdeel van het nieuwe zakelijk platform van Facebook.
KLM is offering a new way to receive your flight documentation: Facebook’s Messenger service. After booking your flight on klm.com you can choose the option to receive booking confirmation, check-in notification, boarding pass and flight status updates via Messenger. This makes your travel information easy to find in a single place, available at the airport, en route or at home. Any questions? No problem. Ask away and contact us directly through Messenger, 24/7.

 

Ticket

Reizigers van KLM krijgen via de chat-app van Facebook hun instapkaart en worden op de hoogte gehouden van details over de vlucht, ook kunnen direct vragen worden gesteld aan de service-medewerkers.

Als je net bent ingecheckt via KLM kun je met Messenger een Uber bestellen om precies op de juiste tijd op het vliegveld aan te komen.

Dit zegt Facebook Messenger-hoofd David Marcus tegen RTL Z.

Hoofdstuk 3: 'Peerby haalt ruim één miljoen binnen met crowdfunding'
Hoofdstuk 3 [Onderzoek] 'Content maken doe je niet voor de lol; online influencers professionaliseren snel!'