Hoofdstuk 1 Nu ook video- en belfunctie in Snapchat!

snapchat-001

Snapchat lijkt keihard de strijd aan te gaan met WhatsApp. Je kunt nu ook bellen via de populaire plaatjes en video deler. In Nederland heeft Snapchat 2,5 miljoen gebruikers. Dit zijn veelal jongeren. Snapchat maakte 29 maart 2016 de nieuwe functies op hun blog bekend:

 

When we first launched Chat, our goal was to emulate the best parts of face-to-face conversation. Chat 1.0 was all about the joys of being here — when most apps told you when your friend was typing, Chat let you know that your friend was listening. Two years later, we’ve learned a ton about how people talk, but our goal remains unchanged. We want Chat to be the best way to communicate — second only to hanging out face-to-face.

Video en bellen

Naast het bellen en videobellen kunnen ook digitale stickers worden verstuurd. Volgens Snapchat moet de update naar Chat 2.0 ervoor zorgen dat gebruikers eenvoudiger kunnen wisselen tussen verschillende vormen van digitale communicatie.

What we love most about the new Chat is how easily you can transition between all these ways of communicating — just like you do in person. When that’s possible, you aren’t texting, calling, or video chatting… you’re just talking. We’ve been working on this redesign for a while — we can’t wait to hear what you think!

De update is beschikbaar voor Android en iOS.

 

Foto boven: OneMoreThing blog

Hoofdstuk 1 'Instagram gaat naar 60 seconden video's'
Hoofdstuk 1 [Onderzoek] '1 op 4 deelt gevoelige info buiten de organisatie!'