PROMOmateriaal Handboek Social Marketing & Business (2016 editie)

PROMOmateriaal Handboek Social Marketing & Business (2016 editie):

3Drender_HandboekSocialMarketingenBusiness_staandfrontvoorschuin

3Drender_HandboekSocialMarketingenBusiness_liggenachterschuin

handboeksocialll

FLAPTEKST:

Social business en social (media) marketing hebben grote impact op de hedendaagse marketing en communicatie.
Het Handboek Social Marketing & Business helpt daarom de lezer een social media strategie te ontwikkelen, inzicht
te krijgen in de succesfactoren van social media marketing en geeft concreet richting aan een transitie naar een social
business. Het boek kent een aanbod van cases, onderzoeken en inzichten van aansprekende experts en is gelinkt
aan een aanvullende website vol met cases en extra digitaal materiaal. Het handboek is een crossmediale beleving die de lezer inspireert en helpt met social media marketing en social selling, de transitie naar een social business en het opstellen van een social media plan.  Dit leer- en managementboek is tot stand gekomen met medewerking van
Stephan Fellinger, Steven van Belleghem, Bas Hoogland, Egbert Jan van Bel, Sydney Wurth, Edwin Korver, Brechtje de Leij, Henkjan Smits, Archana Haarnack, Herman Couwenbergh, Ment Kuiper, Carola Rodrigues, Ruud Huigsloot, Rob Oostdam,
Brian Solis en Amber Armstrong. Inclusief inspirerende cases van onder andere CustomerTalk, IDMK, Rijkswaterstaat, AtMost, Ford, T-Mobile Nederland, Heineken Music Hall, IBM, BLG Wonen en Rabobank Nederland. Bestsellerauteur, ‘social media addict’, ondernemer, consultant, docent en spreker Patrick Petersen is een ervaren online strateeg. Petersen ‘eet en drinkt’ social media en is op Twitter beter bekend als @Onlinemarketeer. Zijn eerdere boeken – waaronder Handboek Online Marketing, Handboek Conversie & Customer Journey Mapping en Handboek ContentStrategie – zijn stuk voor stuk succesvol geworden dankzij een sterke virale social media campagne. Met zijn bureaus AtMost.nl
en AtMost.TV voorziet Petersen organisaties van een werkende online, content en social media strategie. De bevlogen marketeer is bovendien een fanatiek (video)blogger – en columnist – op onder andere Marketingtribune, Adformatie.nl, Marketingfacts, DutchCowboys.nl, TheNextWeb.nl en Nieuws.Social/SocialMedia.nl.

Surf nú naar www.handboeksocial.nl!

3Drender_HandboekSocialMarketingenBusiness_liggennaarvorenschuinschaduw

9789059409194-480x600

 

breed12 breed11 breed10 breed9 breed8 breed7 breed6 breed5 breed4 breed3 breed2 breed1

De digitale bijlagen die horen bij het Handboek Social Marketing & Business en Handboek.Social
Gratis #Freelunch webinar 7 januari 2016 '5 formats obv Bloemmodel engaging content!'