Gratis #Freelunch webinar 7 januari 2016 ‘5 formats obv Bloemmodel engaging content!’

Gratis #Freelunch webinar 7 januari 2016 ‘5 formats obv Bloemmodel engaging content!’

7 januari 2016 is er wederom een gratis Freelunch. Deze keer host en spreker Patrick Petersen met als onderwerp:

5 formats op basis van het Bloemmodel van waardevolle digitale content

Digitale engagement lijkt zo eenvoudig. Wat content, wat buzz een leuke verpakking en..  Engagementmarketing is de logische opvolger  van contentmarketing. Het Bloemmodel vertelt over onder andere de waarde (value) en het actionable karakter van engaging content. Formats brengen de bloem tot leven. Het unieke webinar introduceert het eigen model van Petersen en wordt geprojecteerd op bruikbare content formats. 

Boeken winnen!

Patrick Petersen geeft twee exemplaren van zijn bestseller Engaging Content boek weg! In dit boek meer toelichting op het genoemde praktische model.

Deze spreker wordt mede mogelijk gemaakt door Socialmedia.nl. ​ Surf naar www.socialmedia.nl voor meer info over het platform en de sprekers! ​Schrijf je nu in!

Gratis #Freelunch webinar 7 januari 2016 ‘5 formats obv Bloemmodel engaging content!’

Over de spreker Patrick Petersen

Patrick Petersen (bekend als @OnlineMarketeer op Twitter) is ervaren online marketeer (sinds 1998). Hij is consultant, docent en veelgevraagd spreker op gebied van online strategie, local en social media, zoekmachine-marketing, usability, content marketing en mobile marketing. Ondernemerbestseller auteur (Adformatie), oprichter platform SocialMedia.nl, blogger, columnist voor Marketingtribune en webTV-maker voor AtMostTV.

Petersen (1972) studeerde aan de Erasmus Universiteit na het afronden van zijn HEAO Communicatie te Utrecht en voltooide twee masters Strategic Marketing aan de London Business School. Hij studeerde in 1998 af op ‘De integratie van internet binnen de marketing- en communicatiemix van grote organisaties in Nederland.’ Dit was de start van zijn lange staat van dienst als online marketeer. Tevens vormde de scriptie de aanleiding tot het schrijven van diverse moderne marketingboeken. Petersen is de auteur van onder andere de bestsellers Handboek Online Marketing en Handboek Content Strategie. Zijn Handboek Mobile Marketing is genomineerd voor het Managementboek van het Jaar. Petersen is de bedenker van diverse marketingmodellen die sinds 2005 – in onder ander het post-HBO-onderwijs – worden ingezet. Als docent is hij verbonden aan diverse opleidingsinstituten en HBO-opleidingen. Naast zijn scherpe columns kenmerken de optredens van Patrick Petersen zich door een nuchtere mix van lachen en leren

Hoofdstuk 6 #6605 Tribute to Ernest Dichter - research #32604
COVER: Handboek Social Marketing en Business