Hoofdstuk 3 [Video] Waarom de NexDock-laptop met crowdfunding zo succesvol is

nexdock-iphone-750x422 (1)

De goedkope NexDock-laptop heeft op crowdfundsite Indiegogo 320.000 dollar euro ingezameld in korte tijd. Dit is ruim 240.000 euro. De NexDock gebruikt jouw smartphone of tablet in combinatie met een dock en vormt zo samen een werkbare laptop. Het project staat op bekend crowdfund-site Indiegogo en heeft het doelbedrag bereikt. Ook jij kunt voor ruim 110 euro een dock thuisgestuurd krijgen.

 

NexDock is a revolutionary laptop that harnesses the productivity of smartphones, tablets and mini PCs by adding a bluetooth keyboard, a capable battery and a 14-inch screen.

op17ctojgjrkysci94py

Keyboard

Een display, keyboard en bediening, dat is onderdeel van deze hybride laptop. De andere onderdelen zitten in de smartphone (met Windows 10) die je er op aansluit en zo het beeld verdubbelt. Je kunt de laptop ook als tweede scherm gebruiken voor een bestaande laptop. Zo krijg je een volwaardige laptop als als deze is voorzien zijn van een HDMI-aansluiting. Windows 10 werkt echter het beste omdat gebruik wordt gemaakt van Continuum.

Use NexDock with the latest Windows 10 mobile devices (such as the Lumia 950) and take advantage of the new Continuum feature, allowing smartphones and tablets to switch between touch and desktop modes. iPhone and Android users can utilize of the mini HDMI port or wireless adapter for a substantial screen size and productivity upgrade.

 

De specs

It is no different than connecting your smartphone, tablet or mini PC to your TV or monitor. All you need is a cable/adapter that supports HDMI-out from your device. If your device has bluetooth capability you can also use the keyboard and touchpad.

  • Dimensions & weight:  351 mm x 233 mm x 20 mm, 1490 gr
  • Display: 14.1 inch 1366*768 TN Screen with 16:9 display ratio
  • Keyboard and Touchpad: Bluetooth class 4.0
  • Battery:  Li-ion battery, 3.8V / 10000mAh
  • HDMI port:  mini HDMI
  • Connectivity: 2x USB port, 1 x TF card slot, 1 x 3.5mm headphone port, built-in dual speakers (NexDock works as expansion dock when connected via USB)
  • Power:  DC 3.5mm 5V/2.5 A

 

Hoofdstuk 3 [Infographic] 10 tips voor de betere social media strategie
Hoofdstuk 3: 'Peerby haalt ruim één miljoen binnen met crowdfunding'
-