Hoofdstuk 1: ‘TiKTok drukt stempel op dance’ #trends

TikTok brengt de dance-community dichterbij het festival terrein dan ooit. TikTok LIVE-uitzendingen van headline optredens vanaf de Main Stage, behind-the-scenes & video on-demand content van artiesten en makers die exclusieve content vastleggen om de Boom echt naar onze wereldwijde community te brengen. Als onderdeel van de samenwerking host TikTok 24 livestreams met wereldwijd bekende artiesten, DJ’s en producers waaronder Steve AokiDimitri Vegas & Like MikeAmber BroosLost FrequenciesTimmy TrumpetAfrojack & Armin Van Buuren die optreden op de mainstage.

 

Voorafgaand aan hun optreden op de mainstage van Tomorrowland, zeiden Dimitri Vegas & Like Mike:

Het is spannend om te zien wat voor geweldige content we deze zomer wereldwijd kunnen delen. TikTok heeft de deuren geopend naar een nieuwe wereld waarin mensen nog meer content willen zien – dat hebben we niet meer in zo’n grote mate gehad sinds de allereerste Tomorrowland-aftermovies werden uitgebracht. Deze reisden destijds naar alle uithoeken van de wereld en dat in een tijdperk voordat traditionele sociale media het bereik van makers begon te beperken. We kunnen niet wachten om een hele nieuwe generatie te laten zien waar Tomorrowland om draait.

 

 

Global hub voor de community Er komen ook in-app playlists, een search hub en activaties om de community warm te maken voor het festival, waaronder een #Tomorrowland global hub die zal fungeren als een one-stop shop voor fans om te genieten van alle content, LIVEs van artiesten en muziek van het weekend. Als wereldwijd fenomeen is #Tomorrowland al enorm populair bij de TikTok-community, met de hashtag die meer dan 2,8 miljard keer bekeken is en makers die het gebruiken om hun favoriete #Festival-content en optredens van het energieke weekend te laten zien.

 

Ontdek #ElectronicMusic op TikTok #ElectronicMusic is met 6,9 miljard views de centrale plek voor muziekfans op TikTok om de content, cultuur, artiesten en muziek op het gebied van electronic en dance te vieren. De impact van TikTok op het ecosysteem van elektronische muziek werd geschetst in het IMS Business Report 2023 dat in april werd uitgebracht en waarin TikTok werd beschreven als “de centrale plek voor fanbetrokkenheid” en een belangrijke bijdrage aan de makerscultuur van dancemuziek, met meer makers dan ooit tevoren.

In de afgelopen jaren heeft TikTok zijn stempel gedrukt op de elektronische en dance muziekscene en wereldwijd bekende artiesten en DJ’s in de spotlights gezet, waaronder Calvin HarrisShygirlBICEPFred again…Annie MacNia Archives en Venbee. Het platform werkt ook samen met andere iconische EDM-evenementen, waaronder Amsterdam Dance Festival.

 

 

Hoofdstuk 1: Autosportbond FIA publiceert schokkend rapport over social media haat
Hoofdstuk 1 Community van Harley-Davidson #handboeksocialmedia