Hoofdstuk 1 [App] LinkedIn’s Connected App (Android)

li-android1

LinkedIn heeft zijn koers ook richting het beter bedienen van het netwerk via de mobiel. De LinkedIn Connected app voor Android is vanaf vandaag beschikbaar in het Nederlands. Deze app geeft LinkedIn gebruikers de mogelijkheid om hun netwerk op een snelle en simpele manier te onderhouden aanvullend op de bestaande LinkedIn app. Handig voor iedereen die druk is, of niet goed weet hoe zijn of haar contacten te benaderen. 

Door de app te koppelen aan de kalender en telefoonboek van je smartphone biedt de app veel handige functies. Het houdt je real-time op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen binnen je netwerk, zoals promoties, werkjubilea en verjaardagen. Maar deelt ook reminders en handige insights voordat je een meeting in gaat.

Daarnaast kunnen Android gebruikers ook de features van Connected buiten de app gebruiken. De meldingen van Connected zijn ook beschikbaar via het startscherm van de smartphone. Met een simpele klik op een melding opent de app het profiel van de connectie.

 

Hoofdstuk 1 [Video] Interview #TNWEurope "Juist nu het advies van de jonge generatie aannemen!"
Hoofdstuk 1: Video #2121 Swarm (Foursquare) voor organisaties (updated)