Top 40 inspirerende impactorganisaties

 

Strategisch adviesbureau Synergie heeft voor de dertiende keer ‘de Inspirerende 40’ bekend gemaakt. Cortina maakt als nieuwe binnenkomer dit jaar onderdeel uit van deze lijst, welke dit jaar wordt aangevoerd door organisaties als Too Good to Go, de Wageningen Universiteit, LEGO, Seepje en Fairtrade Original. 

 

 

Sinds 2011 brengt Synergie met Dynata en DataIM de 40 meest inspirerende organisaties in kaart, gebaseerd op een onderzoek onder 5.146 Nederlanders. Om de lijst te bepalen, worden de respondenten gevraagd om organisaties te beoordelen met een score op vier thema’s: hun visie, innovatievermogen, klantervaring, en hoe ze relaties met klanten onderhouden. Cortina en Marcel’s Green Soap zijn de enige nieuwe binnenkomers op de lijst.

 

 

Dat we tot de 40 meest inspirerende organisaties van Nederland behoren vervult ons met trots.

ZO vertelt Anne-Tjitske Mulder, teamlead Brand Marketing van Cortina. “We zetten ons dagelijks in om de ultieme vervoersmiddelen voor de stijlvolle stadsbewoner te ontwikkelen, die de leefbaarheid en mobiliteit in de stad verbeteren.”

 

 

Om Nederland te inspireren over het ultieme vervoersmiddel in de stad heeft Cortina recentelijk de Vision Bike ontwikkeld: een visuele vertaling van dit ideaalbeeld, waarin de wensen van de Nederlanders, design-visie en grote trends op het gebied van stedelijke mobiliteit worden samengebracht.

Hoofdstuk 1: Hoe herken je nepnieuws? #mediawijsheid
VIDEO Hoofdstuk 1: 'AVG en TOESTEMMING, niet doen! | Charlotte's Law'