Twitter Inc. is weg

Eigenaar Elon Musk heeft met X Corp. Twitter Inc. opgenomen in het moederbedrijf, zo bestaat Twitter Inc. niet meer. Zijn doel is van Twitter een soort WeChat te maken. Die stap is echter nog ver. AppleInsider meldt april 2023: 

Twitter’s slow transformation from micro-blog to everything platform has seemingly begun. A series of corporate ownership moves has made Twitter Inc. cease to exist, at least in name. According to information obtained by Slate, X Corp. merged with Twitter Inc. last April.

 

Deze info is tijdens een proces openbaar gemaakt; een gebruiker heeft Twitter gedaagd voor het feit dat zij in 2019 zomaar is gebanned van het platform.

Hoofdstuk 1 en 3 [Video] Inchecken via Facebook Messenger bij KLM
[SOCIAL BUSINESS] 'Wereldwijde game-community wil één miljoen bomen redden'